12-15 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Mostra Convegno Expocomfort 2024 fuarına katılımımız, potansiyel müşterilerle buluşarak inovatif ürünlerimizi tanıtmak ve sürdürülebilir iş birlikleri oluşturmak adına önemli bir adım oldu. Enerji verimliliği, çevresel sürdürülebilirlik ve kullanıcı konforunu ön planda tutarak sektörde fark yaratan firmamız, bu sene MCE 2024 fuarında çeşitli sektörlere yönelik sunduğu rekabetçi HVAC&R çözümleri ile adından oldukça söz ettirdi.

Fuar boyunca ziyaretçilerimizin yoğun ilgisini çeken ürünümüz ise ısı pompası bataryası oldu. Güneş kolektörleri ile entegre edilerek kullanılabilen bu bataryalar, iç mekan ısıtmasında etkili çözümler sunmaktadır. KARYER'in ısı pompası bataryaları, yüksek enerji verimliliği ve bütçe dostu olması gibi sunduğu avantajlarla ziyaretçiler için çekici bir seçenek haline gelmiştir.

Geniş ürün yelpazemiz ile HVAC&R sektöründeki değişen ihtiyaçlara etkili çözümler sunmayı sürdürüyoruz. 46 yıllık mirasımızın getirdiği tutku ve kararlılıkla her geçen gün daha da güçleniyor, yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz. KARYER olarak, sektördeki yenilikçi yaklaşımımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla, gelecekte de sektördeki liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.