KARYER olarak “Dünya’nın en iyi 7 Isı Eşanjörü üreticisi arasında yer alma” vizyonumuz doğrultusunda, belirlediğimiz hedefe emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu bağlamda, ihracat başarılarımızı aldığımız ödüllerle tescillemeyi sürdürüyoruz.

İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen, 2023 yılı başarılı ihracatçılar ödül töreni 18.04.2024 tarihinde Ankara’da gerçekleşti. Bu yıl da ihracat ödüllerinde zirveye çıkmayı başaran firmamız, İSİB'in prestijli ödüllerinden biri olan "En Çok Eşanjör-Batarya İhracatı Yapan 1. Firma" ödülünü almaya layık görüldü.

KARYER Pazarlama Direktörü Serli Sinanoğlu Tümer, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, "Biz değerimizi tüm paydaşlarımızdan alan bir markayız. Bu önemli başarıyı elde etmemizde, KARYER ailesinin bir parçası olan her bir çalışanımızın özverili çalışmaları ve azimli çabaları büyük rol oynamıştır. Bu ödül, bizim için büyük bir gurur kaynağı ve 46 yıldır birlikte yürüttüğümüz yolculuğun bir sonucudur. KARYER olarak, sürekli yenilikçi çözümler sunmaya ve kalitemizi her geçen gün artırmaya odaklanıyoruz. Bu ödül, bizim bu yöndeki kararlılığımızın bir göstergesidir. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza olan bağlılığımızı sürdürerek, en yüksek faydayı sağlayan ürünlerimizi dünya geneline başarıyla ihraç etmeye ve firmamızı küresel ölçekte tanıtmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KARYER olarak, sahip olduğumuz başarılara her geçen gün yenisini ekleyerek başarılarımızı gösteren bir iftihar tablosu oluşturma konusunda kararlıyız. Bugün olduğu gibi gelecekte de sektördeki liderliğimizi kaliteli, güvenilir, yenilikçi ve rekabetçi özelliklerimizle sürdürmeye devam edeceğiz.